Limba: Romana
Limba:
Search

Comenzi si expediere

Nu exista comanda minima obligatorie, o comanda poate contine oricate produse Soapmill doresti.

 

Alege modalitatea de comanda care ti se pare cea mai potrivita!

 

- Online: Soapmill.ro
- Telefonic*: 0768 109 507
- E-mail*: comenzi@soapmill.ro
- Mesaj privat pe pagina Facebook: www.facebook.com/soapmillcosmetics
- Twitter*: www.twitter.com/SoapMill

 

* te rugam sa incluzi in comanda urmatoarele date: nume produs, gramaj (unde se aplica), numar bucati, nume, prenume, adresa de livrare, interval orar preferat pentru livrare, numar telefon mobil, adresa e-mail, modalitate de plata si de expediere.

 

Important: orice modalitate de comanda ai alege, vei primi fie un raspuns automat de confirmare a comenzii, fie un operator Soapmill te va contacta telefonic sau prin intermediul unei modalitati electronice de contact pentru a iti confirma comanda si a iti oferi detalii suplimentare, daca este cazul. In cazul in care nu primesti un raspuns din partea noastra in termen de 24 de ore de la plasarea comenzii, te rugam sa ne contactezi.

 

Comenzi online:

 

Meniu produse

Alegand o categorie din meniu, toate produsele din acea categorie se vor afisa, iar tu poti folosi direct optiunea “adauga in cos”. Daca nu sunt necesare alte date suplimentare (exemplu gramaj, combinatie standard uleiuri esentiale), atunci produsul se adauga automat in cosul de cumparaturi.

Acolo unde sunt necesare completari din partea ta, apasand butonul “adauga in cos” se va deschide pagina produsului respectiv, pentru a realiza alegerile. Dupa ce ai completat toate campurile obligatorii, apasa din nou butonul “adauga in cos”.

 

Cos cumparaturi si cupoane de reducere

In orice moment, poti vizualiza cosul de cumparaturi si numarul produselor in meniul din partea superioara a site-ului. Daca ai un cupon de discount, te rugam sa il introduci in rubrica aferenta, din cadrul cosului de cumparaturi.

 

Expediere produse in Romania

Expedierea produselor cosmetice organice 100% naturale Soapmill in Romania se realizeaza exclusiv prin curier rapid sau curier expres (numai pentru Bucuresti si Ilfov), costul expedierilor fiind suportat de catre tine. Produsele sunt expediate in termen de 24 ore de la primirea comenzii. Comenzile primite in intervalul vineri, ora 16.00 - duminica, ora 16.00, se onoreaza luni. Ambalajul este adecvat transportului de produse fragile si coletele sunt asigurate. In cazul spargerii unui produs, datorita manipularii necorespunzatoare din timpul transportului, inlocuim produsele gratuit. Prin curier rapid ai astfel siguranta livrarilor si te poti baza pe rapiditatea acestui mijloc de transport.

 

Expediere produse in Spania

Expedierea produselor cosmetice organice 100% naturale Soapmill in Spania se realizeaza exclusiv prin curier rapid, costul expedierilor fiind suportat de catre tine si achitat la destinatie. Produsele sunt expediate in termen de 24 ore de la primirea comenzii. Comenzile primite in intervalul vineri, ora 16.00 - duminica, ora 16.00, se onoreaza luni. Contravaloarea comenzii se achita online, prin sistemul Moneybookers, sau prin transfer bancar, iar valoarea transportului se achita la livrare.

 

Expediere produse in Europa

Se realizeaza prin Posta Romana, costul expedierilor fiind suportat de catre tine. Produsele sunt expediate in termen de 24 ore de la primirea comenzii. Comenzile primite in intervalul vineri, ora 16.00 - duminica, ora 16.00, se onoreaza luni.

 

Modalitati de plata

Modalitati de plata

- Romania: ramburs, plata online prin card de credit, transfer bancar
- Spania: plata online prin card de credit sau transfer bancar (pentru produse) si la livrare (pentru transport).
- Europa: plata online prin card de credit, transfer bancar

Plata online, prin intermediul Moneybookers, nu este gratuita, dar toate taxele aferente tranzactiilor sunt suportate de catre Echipa Soapmill. Moneybookers este un serviciu de plata online licentiat care respecta "Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000 Notice".

 

Costuri expeditie in Romania

 

- Transportul este gratuit daca efectuezi o comanda de minim 300 lei.
- Curier rapid in Bucuresti si Ilfov, 1-2 zile lucratoare: 10 lei, in limita a 1 kilogram (produse plus ambalaj) si creste pentru fiecare kilogram in plus.
- Curier expres in Bucuresti si Ilfov, livrare in aceeasi zi pentru comenzile primite pana in ora 12.00: 24 lei, cost fix, independent de greutatea coletului.
- Curier rapid in alte localitati, 1-2 zile lucratoare: cost 15 lei, in limita a 1 kilogram (produse plus ambalaj) si creste pentru fiecare kilogram in plus.

 

Taxa de transport va fi adaugata la pretul total al produselor comandate si va aparea in cos inainte de a trimite comanda. Daca locuiesti intr-o localitate unde curierul rapid aplica tarife suplimentare, te rugam sa ne contactezi, pentru a gasi o modalitate ideala de transport.

 

Costuri expeditie in Spania

- Curier rapid, 3-5 zile: 45 lei (10 Euro), in limita a 1 kilogram (produse plus ambalaj). Coletul este livrat intr-un punct stabilit de curier, in functie de orasul in care locuiesti si trebuie ridicat de la sediul acestuia. Nu se livreaza la domiciliu sau la birou.

 

Costuri expeditie in Europa

- Posta Romana, 5-10 zile lucratoare: 120 lei (aproximativ 30 Euro), in limita a 2 kilograme (produse plus ambalaj). Datele de livrare prin intermediul serviciilor Posta Romana trebuie sa fie cele de pe cartea de identitate. In cazul in care nu locuiesti la adresa din buletin, te rugam sa alegi alta modalitate de transport.

 

Finalizare comanda

Poti finaliza comanda fara a fi membru Soapmill, dupa ce completezi toate campurile obligatorii de pe formularul de checkout. Totodata, iti poti crea pe loc un cont, alegand doar parola acestuia. Daca esti client Soapmill, atunci introduci adresa de e-mail si parola.

Inainte de a finaliza comanda, poti modifica inca o data continutul cosului de cumparaturi. Verifica toata comanda inainte de trimitere, apasa butonul “finalizeaza comanda” si asteapta un e-mail de confirmare din partea Soapmill. Acesta va contine toate datele comenzii efectuate, pretul total si datele de expediere. In cazul confirmarii comenzii, vei primi factura aferenta pe adresa de e-mail precizata in formularul de comanda.

 

 

Membri Soapmill

Avantajele inscrierii ca membru Soapmill sunt urmatoarele:

- nu mai completezi de fiecare data toate datele de identificare, ci iti accesezi contul personal cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei
- poti verifica in orice moment lista comenzilor efectuate si status-ul acestora
- poti comanda inca o data aceleasi produse, cu ajutorul butonului “re-comanda”. Cu un singur click, toate produsele dintr-o comanda anterioara sunt trimise automat in cosul de cumparaturi si trebuie doar sa finalizezi noua comanda.
- beneficiezi de discount-uri, cadouri sau promotii pentru clientii fideli
- daca te abonezi la newsletter-ul Soapmill beneficiezi de anunturi privind ofertele speciale inainte de lansarea acestora, putand astfel plasa o comanda inaintea utilizatorilor neinregistrati
- la rubrica de comentarii, poti vizualiza toate comentariile pe care le-ai lasat la produsele care te-au interesat sau placut.